Italijanski dekorativni ometi za stene in tla

Galerija

PRODUKTI

Stucco Italiano proizvaja in distribuira prvorazredne italijanske omete in dekorativne stenske barve. Med našo široko ponudbo italijanskih ometov boste našli beneške štukature in teraco talne obloge, novo v ponudbi pa so tudi nove ekološke in okolju prijazne stenske in talne obloge. Za idealno izvedbo se opremite z orodji Stucco Italiano, ki so specialno dizajnirane za zaključna gradbena z ometi, na voljo pa so tudi različni dodatki za dekoracijo stenskih ometov in talnih oblog.

Stucco dekorativne barve - Marmorino

STENSKI OMETI

Stucco Italiano mavčni tlaki - Pastellone

TALNE OBLOGE

Stenski mavčni nanosi Stucco Italiano Slovenija - Supernova effect

DEKORATIVNE BARVE

Stucco Italiano logo - italian quality

Premium kvaliteta italijanskih ometov

Stucco Italiano ima sedež v Benečiji, rojstnem kraju italijanske obrti in središču zgodovinske arhitekture. Dejansko je naše poslanstvo razširiti umetniško tradicijo v italijanskih ometih in zaključnih talnih oblogah. Da bi zagotovili pristnost naših italijanskih štukatur, vse izdelke izdelujemo na sedežu v Vicenzi. Tako so vsi naši ometni izdelki izdelani v Italiji, ki ga zagotavljamo s priznanim certifikatom. Poleg tega je proizvodni proces v vseh korakih nadzorovan s specializiranim tehnikom, ki je predan nadzoru kvalitete. Na koncu visoko kakovost naših izdelkov dosežemo tudi z najboljšimi surovinami, ki so v celoti italijanskega porekla.

CELOVITE PROJEKTNE REŠITVE

Sporočite nam, kakšne imate želje glede izvedbe in roka vašega projekta.

NADSTANDARDNA KVALITETA MATERIALOV

Odkrijte našo paleto premijskih materialov, izdelanih v Italiji.

CELOVITA TEHNIČNA PODPORA

Zagotavljamo vam tehnično podporo pri vseh stenskih ometih in talnih oblogah ter paleti dekorativnih barv.

Preveri galerijo Stucco Italiano

Galerija

Italijanski okrasni ometi za stene - Izpostavljamo

Marmorino beneški ometi

V Italiji je beneški omet Marmorino vedno veljal za najbolj izpopolnjen italijanski dekorativni omet ali štukatura. Narejen je iz naravnega apna in zmletega marmorja ter ima poliran videz. Poleg tega je tudi gipsni omet ali mavec, ki se uporablja za izdelavo umetnega marmorja. Danes vam Stucco Italiano s pomočjo najnovejše tehnologije ponuja tri beneške omete z izjemnimi tehničnimi lastnostmi. Ponujajo na primer popolno lepljenje in dolgotrajno obstojnost.

Travertino

Travertino je tradicionalni italijanski omet iz časov renesanse. Med italijanskimi štukaturami je znan po svoji sposobnosti, da reproducira videz travertinskega marmorja. To je eden najbolj znanih italijanskih okrasnih marmorjev. V zadnjih letih je Stucco Italiano potencial tega čudovitega dekorativnega zaključka naredil velik korak naprej. Z našimi Stucco Italiano dodatki lahko obogatite Travertino z različnimi estetskimi učinki.

stucco italiano floors- magnesite terrazzo

Italijanske okrasne talne obloge - Izpostavljamo

Pastellone talna obloga

Pastellone, znan tudi kot mikrocement, je beneški omet za tla. Med vsemi italijanskimi oblogami za tla se odlikuje po svoji estetiki, ki ohranja eleganco starinskega Marmorina. V zadnjem času je Stucco Italiano veliko časa vložil v razvoj in izdelavo materialov, ki ustrezajo zahtevam sodobnega življenja. Končno je Pastellone znamke Stucco Italiano med najbolj trpežnimi naravnimi zaključki, v primerjavi s keramiko za tla je namreč brez fug.

Magnesite Terrazzo in marmorni oglati mikro delci

Magnezit je nova tankoslojna rešitev za klasični beneški Terrazzo, znani italijanski talni nanos za tla. To je zgodovinski gradnik, ki je s prihodom cementa pred časom izgubil zanimanje, danes pa magnezit ponovno pritegne pozornost, ker je izredno trd in okolju prijazen. Poleg tega lahko z njim dobite beneški pod Terrazzo debeline le 1 cm. Zaradi teh lastnosti je magnezit na poti, da postane eden izmed najbolj modernih talnih oblog med italijanskimi štukaturami.

Postanite izvajalec z ometi Stucco Italiano

Storitve italijanskih dekorativnih ometov

Stucco Italiano je italijanski proizvajalec ometov in oblog. Njihovi mojstri italijanske štukature in dekorativne barve uporabljajo povsod po svetu. Poleg tega podjetje Vipme vodi tečaje beneškega mavca, kjer je možnost izvajanja certificiranega šolanja v Italiji. Namenjeno je obrtnikom, ki se želijo naučiti, kako uporabiti Marmorino in druge okrasne štukature. Učili se boste le od najboljših na tem področju. Končno lahko zaprosite za tehnično pomoč pri proizvajalcu, da se v praksi naučite procesov in obrtniških skrivnosti za nanašanje okrasnih ometov, oblog in barv.

O nas

Smo uradni distributer za Slovenijo in Hrvaško.

Originalni Stucco Italiano je bil ustanovljen v 90ih letih lastnika Maestro Giovanni Polistena, ki je obrtniški mojster že več kot 40 let.

Specializiran je za izdelavo in nanašanje italijanskih ometov. Pravzaprav je glavno poslanstvo podjetja razširjanje tradicionalnih italijanskih štukatur in njihovih izvirnih tehnik uporabe. Zaradi tega so Giovanni in njegovi prijatelji ustanovili obrtniško šolo v Italiji. Druga skrb podjetja je prilagoditev tradicionalnih italijanskih ometov zahtevam sodobnega bivanja. Zato je nenehno prizadevanje naših obrtnikov izboljšanje lastnosti materialov in zaključnih izdelkov. Menimo, da je naše italijanske štukature lažje nanesti kot klasične in so obenem odpornejše od klasike.

O nas
Stucco Italiano o nas in podjetju